Aangekomen in het paradijs! - Reisverslag uit Amsterdam, Nederland van Ruth Smit - WaarBenJij.nu Aangekomen in het paradijs! - Reisverslag uit Amsterdam, Nederland van Ruth Smit - WaarBenJij.nu

Aangekomen in het paradijs!

Door: Ruth

Blijf op de hoogte en volg Ruth

19 April 2006 | Nederland, Amsterdam

Hey Allemaal!

Ik ben er! Na bijna 11uur vliegen en een tussenstop op Aruba kwam ik dan eindelijk aan in het paradijs. Bij het verlaten van het vliegtuig kreeg ik wel een ‘klap voor mijn kop’, wat een hitte (jippie). En bij het binnenkomen van Curaçao werd ik wel gelijk geconfronteerd met de ‘Manana’ cultuur…van alles invullen en lang wachten. En toen eindelijk naar mijn appartementje, gelukkig werd ik opgehaald door een aantal kenepa bewoners. Eenmaal op de kenepa was het inmiddels 8uur hier maar dus 2 uur ’s nachts voor mij…ik was ook best moe. Snel kennisgemaakt met de andere bewoners en toen toch maar gaan uitpakken en slapen.

Dinsdag ben ik allemaal dingen gaan regelen, heb een sim-kaart gekocht en natuurlijk boodschappen gedaan. Gelukkig had ik al een auto, anders ben je hier echt niet gelukkig. Nou ja auto, het heeft 4 wielen en het rijdt, maar daar is ook alles mee gezegd. Echt ongelofelijk wat voor een auto’s hier de weg op mogen. Ik heb ook nog even aan het strand gelegen bij de Mambo, de populairste uitgaansgelegenheid hier voor de Nederlanders.

Vandaag gaan we weer vrolijk door met dingen regelen. Morgen voor het eerst naar het ziekenhuis, kijken hoe ik daar moet komen en hopelijk krijg ik ook een kleine rondleiding.

Hieronder nog mijn adres gegevens. Voor wie wat per post wil sturen kan dat het beste naar het ziekenhuis doen, weet je zeker dat het aankomt.

Woonadres: Kenepaweg 2-4, Willemstad, Curaçao

Postadres: Ruth Smit, co-assistent
Sint Elisabeth Hospitaal
Breedestraat (O.)# 193
Curacao, Ned. Antillen

En mijn telefoonnummers zijn:
Vast: 05999-461-8078
Mobiel: 05999-511-0315
Je kan heel goedkoop bellen via www.belpiraat.nl (10c vast en 13c mobiel). Hou wel even rekening met het tijdsverschil…ik leef hier 6uur vroeger. Kortom hier 6uur ’s avonds bij jullie 12uur ’s nachts.

Dit moet ik nog even kwijt: het is hier heel mooi, warm, gezellig…vul de rest zelf maar in.

xRuth

• 19 April 2006 - 16:22

Joene:

Heeey Ruthje! Supergaaf dat het je bevalt! En al aardig ingeburgerd lees ik!
    Heel veel succes met je Co-schappen!

Groeten vanuit Californie!

Kus Joene

• 19 April 2006 - 16:28

Maureen Boomkamp:

Heeej ruth
    Ik kreeg net de site door gestuurd van wendy en ik heb natuurlijk even je site bekeken. je hebt het nu al naar je zin dat is een super goed teken en dat is heel fijn.
    ik wens je heel veel succes en veel plezier daar. geniet er van.
    kus maureen

• 19 April 2006 - 16:32

Alfred En Wendy:

hey ruth!
    zo te lezen al een beetje aant wennen daar???
    heb je de klompen al aan de sleutelhanger en de sticker op de auto??? of wat de zak drop als eerste op???
    heel veel suc6 en plezier daar!
    groetjes alfred en wendy

• 19 April 2006 - 16:42

Nicht Wendy:

ha nichtje Ruth,
    ik ben blij dat het je bevalt daar! ik hoop dat je er nog heel veel mooie tijden zal beleven. ik hou je site in de gaten.

heel veel liefs xxx
    Wendy

• 19 April 2006 - 17:54

Mama:

Hi Ruth, blij te horen dat je al wat gezien en geregeld hebt. geniet ervan en tot horens.
    xxx - mama

• 19 April 2006 - 18:45

Arnold:

Hoi meissie,
    Goed gedaan, ik hoop dat je alles geregeld hebt wat geregeld moest worden en dan maar verder. Veel plezier en dikke knuffel.
    Je Pa

• 19 April 2006 - 19:11

Auntie Astrid:

He meis, fijn dat je het naar je zin hebt, er valt ook zoveel te beleven!!!! Geniet er van en ik ben benieuwd naar de prachtige foto's, kunnen wij ook zwijmelen! Vooral die extra-large modellen....

• 19 April 2006 - 20:53

Zussie En Favorite Zwager:

He lief zussie!!
    Zo te zien komt het allemaal wel goed daar!! We zijn nu al jaloers (haha)!! Maar nu komen we zeker langs op dat mooie eiland!! En zo te zien gaat het daar dus wel op rolletjes en heb je niet meer heel veel dingen waar je je druk over hoeft te maken!! ;)!! Het is nu dus ongeveer 5 uur bij jou, dus zal alvast zeggen eetsmakelijk, wij duiken nu zo ons bedje in!! Best raar he!?? Kun je al een beetje aan het tijdsverschil wennen?? Hoop dat je nog heel veel kunt gaan genieten van de mooie dingen daar!! Nou wij gaan slapen ;p !!

Dikke smakkerd van ons!!! We Love You!! ;)

• 19 April 2006 - 21:17

Marike:

You go girl!! XM

• 20 April 2006 - 07:16

Poli Derma Almelo:

Hey Ruth,
    super dat het je nu al zo goed bevalt !
    Dan kan het alleen nog maar mooier worden of niet dan ! we houden je site in de gaten ! heel veel plezier nog daar ! groeten van alle dames en heren van de Derma !!!

• 20 April 2006 - 08:40

Marike (tante) - Moeder Van Puck:

Hi me dushi...gelukkig dat hier nu ook EINDELIJK de zon schijnt en we een hittegolf krijgen binnenkort...20 graden buiten...ik zou ook graag wat beeldmateriaal zien, anders geloof ik het niet helemaal natuurlijk..take your time en geniet er van...en dan te bedenken dat je gewoon moet werken in die hitte. kussies

• 20 April 2006 - 12:48

Marike (friend):

Voor de duidelijkheid ff!! Hihi..

Ben al opzoek naar goedkope tickets, had je nog advies voor een site.. Volgens mij kan ik het beste zo vroeg mogelijk boeken.. Wat denk jij? Spreek je snel!!
    Have fun in de Sun!!
    Kus

• 21 April 2006 - 12:14

Melissa:

Goedemorgen,

Ziet er gaaf uit hoor daar, lekker warm!!
    Nou ik wil je heel veel succes en plezier wensen daar!

Groetjes Melissa

• 22 April 2006 - 13:15

Oma En Amber:

Ik ben blij dat je het toch wel getroffen hebt met je appartement en een leuk zwembadje. Succes volgende week ook namens Amber. Veel liefs Oma en Amber.

• 22 April 2006 - 16:33

Joop:

hallo ruth hier dan een berichtje van joop en alie wat een leuk appartementje we hopen datje het naar je zin hebt maar zo op de foto's te zien komt dat wel goed
    ik wens je heel veel succes en veel plezier daar. geniet er van.
    groetjes joop en alie

• 26 Mei 2006 - 17:43

T.Anja:

Hoi Ruth! leuke site is dit. Veel plezier met alles wat je doet. In dit shitweer, denk ik nog wel eens aan je! groetjes