Terug in Curacao!!! - Reisverslag uit Amsterdam, Nederland van Ruth Smit - WaarBenJij.nu Terug in Curacao!!! - Reisverslag uit Amsterdam, Nederland van Ruth Smit - WaarBenJij.nu

Terug in Curacao!!!

Door: Roeffy

Blijf op de hoogte en volg Ruth

02 Januari 2007 | Nederland, Amsterdam

Hey allemaal!

Allereerst een gelukkig nieuwjaar!!! En daarbij een goed voornemen. Excuses aanbieden aan iedereen die ik afgelopen jaar veel te weinig heb gemaild / gebeld etc… en dat natuurlijk dit jaar beter proberen te doen haha.

Inmiddels ben ik weer terug in Curaçao! Toch wel mn ding… niet een hele dag grijze lucht, niet een hele dag regen, en geen kou! Het heeft wel wat als je voor de tv zit met de kachel aan, maar buiten zijn is zo niet relaxt. Kortom ik ga nog ff goed genieten van mn laatste 3 maanden hier!

Mijn bezoek aan Nederland was wel erg leuk by the way! Het begon al met de aankomst op schiphol. Ik kwam aan met 2 andere Antillen collega’s en mn ouders, mn zusje en Hanneke en Freek stonden te wachten echt fantastisch! Na ff wat gedronken te hebben terug naar Vriezenveen. De eerste avond is Griet gelijk al langsgekomen en hebben we ons in bijna Curaçao gewaand op de dansvloer in Zak…goede muziek en heerlijk gedanst! Hierna kwamen de familiedagen…lekker makkelijk aangezien kerst toch een typisch familiefeest is. En erg gezellig! Nog ff bij Pris in Enschede geweest…kort maar krachtig en vanouds gezellig! Ook heb ik nog gevolleybald wat een bult spierpijn opleverde haha! En ja…Rotterdam onveilig gemaakt met Griet en Hanneke!

Op 1 januari ben ik weer vertrokken uit NL…heerlijk brak, want ik heb oud en nieuw natuurlijk ook nog gevierd in Vriezenveen. Kortom een slopend, maar geweldig bliksem bezoek aan NL.

Nu hier eerst een week leuke dingen doen met mn moeder, die is meegekomen naar Curaçao en daarna beginnen met een zwaar maar super leuk (denk ik) co-schap chirurgie!

Tot horens! Dikke kus Ruth

• 03 Januari 2007 - 00:46

Griet:

Geniet ervan meid! Wou dat ik bij je was!
    Kusje
    Griet

• 07 Januari 2007 - 16:34

Heleen:

dag lieve meid,
    wat gaaf dat je het zo naar je zin hebt gehad hier. Toch jammer dat ik net te laat was om je even heel hard te knuffelen!! geniet van je laatste drie maanden en tot snel

• 08 Januari 2007 - 14:51

Zusje:

He zus, Nog 2 maandjes en dan zijn wij er ook!! He geniet er nog ff lekker van daar met ma!! En dan zie ik je snel!! Dikke knuf mij ;)

• 21 Januari 2007 - 13:10

Hanneke:

ja....samba sushi was geweldig!!! haha! volgende keer weer!XXH