Carnaval!
Door: Roeffy
Blijf op de hoogte en volg Ruth
12 Maart 2007 | Nederland, Amsterdam
Dag mensen!
Na een hele lange drukke periode ben ik hier dan eindelijk weer!
Inmiddels is mn zusje aangekomen op Curacao en is mijn vertrek naar NL ook wel heel erg dichtbij gekomen helaas :( (Niet dat ik jullie niet wil zien, maar NL zelf heb ik nog niet zo'n zin in haha)
Chirurgie is klaar, wat ik heel jammer vind...ik vond het echt fantastisch! Heb erg veel geleerd, maar ook zoveel mogen doen!
Ook is carnaval alweer voorbij...echt een super feest hier! Op Curacao beginnen de zogenaamde jump-in's al in januari. Dit zijn feesten georganiseerd door de verschillende carnavalsverenigingen om geld voor de optocht te verzamelen. Iedereen draagt op zo'n avond hetzelfde t-shirt...maar voor de dames geldt dat dit t-shirt op een zo'n origineel mogelijke manier gedragen moet worden. Kortom er wordt veel creativiteit verwacht! En dan de optocht...ook super mooi...heerlijke muziek met super mooie kostuums!
Tja...en voor de rest blijven de feestjes volgen en vermaak ik me op dit moment prima met mn zusje!
Geniet van de foto's en tot snel!
Liefs Ruth
Na een hele lange drukke periode ben ik hier dan eindelijk weer!
Geniet van de foto's en tot snel!
Liefs Ruth
12 Maart 2007 - 23:42
(tante) Marike:
Hi nichies,
Geniet er nog heerlijk van. Wij hebben inmiddels ook heerlijk weer en dat blijft tot eind september zo...welkom home babe! Als je dan weer terug bent, dan weet je pas wat je mist...of nu al? Wat is dat jaar ontzettend snel gegaan. Kussies en kom snel je jongste nichtje kussen en ook de groetjes voor Mirthe...kuskus -
13 Maart 2007 - 07:21
Heleen:
dag mijn liefste bub,
gaaf hoor. nu kan ik eindelijk gaan aftellen. Tot snel! Ps in nederland hebben ze ook kostuums voor het carnavallen ;) -
02 April 2007 - 17:39
Astrid:
nou, volgens mij heb ik het ook aardig laten afweten! Ik loop heel wat foto's achter. Heerlijk dat swingende, doe ik veeeeels te weinig! Het is nu wel heerlijk weer en voel de energie weer stromen (moet ik niet te veel hebben, want dat levert veel spierpijn op: ging een beetje onbenullig in de tuin aan het werk)Afijn, Kwibus tettert de oren van mijn hoofd, heeft ook de lente in zijn kop, ziet allemaal vogeltjes enzo. Is ie heel druk mee! Weet je wat een voordeel van onderwijs en een nadeel van zorg is???? Vrije feestdagen! Kwam er vorige week achter dat op Goede Vrijdag de school dicht is, heb ik zomaar vrij! Dat heb ik in de zorg nooit gehad, ook bv niet hoeven te vechten om met Koniginnedag vrij te zijn, heb ik gewoon! Heerlijk!
Het huis maakt ook zijn vorderingen: boven staan weer 2 muren en heb ik een heuse slaapkamer! De deur moet er nog wel in, maar dat is een detail. Hopelijk wordt ook snel de badkamer afgemaakt, dat moet je nl altijd maar afwachten met die aannemers! En beneden in de kamer zit nu ook een wandje voor naar de kelder, ook nog zonder deur, ook een detail.....moet eigenlijk ook nog afgewerkt worden, gestuct enzo, maar ach, we zitten al zo lang in de puinzooi.........
Verder is het druk, druk, druk: Andre andere baan (en daarbij horende cursus), ik een andere functie (en daarbij horende 's avonds ook aan het werk, foutje)Sommige mensen hebben het nooit rustig. Ik vrees dat ik daar 1 van ben. Of de Antillen wat voor mij zou zijn? Ach, misschien kom ik daar ooit nog eens, als jij er later gaat werken???????
Groet, dikke hug,
Astrid