Witte kerst???? - Reisverslag uit Amsterdam, Nederland van Ruth Smit - WaarBenJij.nu Witte kerst???? - Reisverslag uit Amsterdam, Nederland van Ruth Smit - WaarBenJij.nu

Witte kerst????

Door: Roeffy

Blijf op de hoogte en volg Ruth

10 December 2006 | Nederland, Amsterdam

Hey Allemaal!

Hier nog even een kort stukje van mij voordat ik eventjes langskom in het koude kikkerlandje! Om precies te zijn ben ik vanaf 22 december tot en met 1 januari in Nederland. Een kort bezoek dus. En daarna nog maar 3 maandjes hier :(

Verder gaat mijn leven nog steeds z’n gangetje hier. Bijna klaar met neurologie. Ik vind het nog steeds een leuk co-schap, maar dat komt vooral door de leuke collega’s. Neurologie zelf is mij te ingewikkeld en er zijn ook teveel patiënten waar je eigenlijk niets voor kan doen. Je kan een diagnose stellen, maar vervolgens moet je afwachten hoe en of de patiënt verbetert….niets voor mij.

En er is nu een periode aangebroken van veel afscheid nemen. Er zijn veel co’s die nu klaar zijn en vertrekken naar NL of al zijn vertrokken. Maar zijn ook best wat arts-assistenten van wie het contract nu is afgelopen en ook teruggaan naar NL. Tja…niet leuk, maar het hoort erbij. En Griet, kennen jullie als het goed is al uit vorige verhaaltjes, is ook vertrokken naar NL. Dat was echt een vervelend afscheid voor mij, maar het leven op Curaçao staat niet stil, er is zoveel leuks te doen!

Ja nog ff door over al het leuks! Gisteren ben ik naar een super feest op het strand geweest. Veel mensen, 15 verschillende dj’s, 3 verschillende ‘zalen’ met verschillende muziekgenres. Ik heb echt heerlijk gedanst en me prima vermaakt!

Verder niet zo heel veel te vertellen, ik vermaak me gewoon prima hier op dit eiland!

Voor sommige mensen tot in NL en voor de rest tot het volgende stukje.

Dikke kus Ruth

• 11 December 2006 - 10:35

(tante) Marike:

Ja, opa zei het altijd al:'het leven is kennis maken en afscheid nemen'. Hoe waar, hoe waar! Ik heb in ieder geval zin om je weer te zien !! Tot in wit Nederland!
    Groetjes, Tante Marike

• 11 December 2006 - 13:53

Marike:

Wat een verhaal! Haha... Niks nieuws voor mij, maar altijd leuk om weer een berichtje van je te lezen! Ga je zeker zien in dat weekje dat je hier bent! Gaan we ff wat leuks doen! Maar wat ik eigenlijk wil zeggen is dat jullie veldkaarten hebben voor Justin!! Whieuwww!! Kunnen ook weer mooi feestje bouwen! Maar ik spreek je snel, want heb nog veel meer te vertellen! :)
    Kussie

• 11 December 2006 - 19:13

Marja:

hi Ruth,
    een witte kerst kun je wel vergeten, eerder een natte als ik zo naar buiten kijk.
    Tot gauw, Mama

• 15 December 2006 - 20:57

Elleke (blitsteamie):

Echt super leuk om je verahlen en belevenissen te lezen! Geniet ervan! X

• 02 Januari 2007 - 11:11

Marike:

Hey meis!Ben je weer goed in curacao aangekomen? Zal wel weer lekker warm zijn! Nou veel plezier met je mams daaro en we spreken elkaar snel weer! Was leuk dat je hier ff was!
    Bye bye!
    Kus Marike