Ook onderwater is Curacao beautiful! - Reisverslag uit Amsterdam, Nederland van Ruth Smit - WaarBenJij.nu Ook onderwater is Curacao beautiful! - Reisverslag uit Amsterdam, Nederland van Ruth Smit - WaarBenJij.nu

Ook onderwater is Curacao beautiful!

Door: Ruth

Blijf op de hoogte en volg Ruth

09 Mei 2006 | Nederland, Amsterdam

Hey Allemaal!

Hier ben ik weer met een up-datetje van mijn weekend! En tja...het blijven allemaal leuke dingen! Zaterdag ben ik namelijk gaan duiken...ik ga hier mijn NAUI halen zodat ik straks zelfstandig tot 18m samen met een maatje mag duiken! En echt waar wat is Curacao mooi onderwater. Het is net of je een tropisch aquarium bekijkt! Ik was best zenuwachtig voor mijn eerste duik, maar het is het heel erg leuk!

Zaterdagavond hebben we een feest van het ziekenhuis gehad...erg gezellig, je maakt de mensen waarmee je werkt op een heel andere manier mee!

Ook wil ik gaan beginnen met salsa dansen...echt een must hier, alleen wij blanken zullen het nooit zo leren als de antillianen hier, te soepel.

Verder gaat het op het ziekenhuis nog steeds prima. Ik doe nu eigenlijk al veel dingen zelfstandig met een na-controle van de arts-assistent...leuk en leerzaam!

De volgende keer beloof ik weer wat foto's mee te sturen.

Ayo, te otro bes!

xRuth

• 09 Mei 2006 - 05:44

(tante) Marike:

Hello girly,
    Heerlijk om te lezen allemaal. Je vermaakt je goed als ik het zo lees...danse, duike, feeste en ook werke ja...geweldige ervaring...hier nu ook mooi weer. Je hebt je moeder een mooi verjaardagscadeau gegeven (vanaf 4 mei al heel mooi weer nl.)...verder alles goed hier...tijd vliegt, dus: geniet ervan!

• 09 Mei 2006 - 07:31

Heleen:

he meis,ff een kort berichtje.goed om te lezen hoe het met je gaat en wat voor leuke dingen je doet!ik mag in de zomer naar Afrika!maar ik mail je snel heel veel liefs

• 12 Mei 2006 - 14:12

Atti:

Hey die Ruth,
    Gaaf! Duiken!! Vanavond uitvoerinkje van Peter en de wolf.. Jammer dat je niet mee kunt spelen, maar Sjors speelt met me mee, wat natuurlijk ook super is. Maar 'k houd het plaatsje naast me warm, voor als je weer komt over slechts... ruim 11,5 maanden. Nog veel plezier daar in't verre Curacao!
    Liefs,