De tijd gaat snel!
Door: Roeffy
Blijf op de hoogte en volg Ruth
25 Juli 2006 | Nederland, Amsterdam
Hey Allemaal!
Eindelijk na lang wachten...tja ik vermaak me hier zo goed en heb het ook best druk in het ziekenhuis...dat het steeds langer duurt voordat er weer een nieuw stukje komt. Sorry!
Het superafscheidsfeest is inmiddels ook al voorbij, er namen 6 Kenepa bewoners tegelijk afscheid en dat werd met een groot feest op de mi dushi gevierd. De Mi Dushi is een drijvend vlot/boot waar je dan voor een vast bedrag kunt drinken wat je wilt en lekker bbq-en. Je vaart dan lekker een paar uur over het spaanse water en tuurlijk wordt er ook gezwommen en veel gedanst! Echt zo'n feest heb ik nog niet meegemaakt in Nederland...het ultieme carribische gevoel!
Het weekend erop had ik een verjaardagsfeest van een inmiddels super goede vriendin van mij, Griet, hier. Overdag lekker alles voorbereiden bij haar thuis (ze had ongeveer het hele ziekenhuis uitgenodigd namelijk) en dan 's avonds poolparty! Zondag wel een beetje brak hahaha!
Enne Johan Gielen is nog langs geweest op Mambo, dresscode white, heel cool! Het was net of je je op white sensation waande.
Afgelopen weekend heb ik het een beetje rustig gehouden. Zaterdagavond lekker gechilled bij Hanneke met een groepje mensen. En zondag dan toch nog ff de Wet&Wild onveilig gemaakt.
Het klinkt nu net alsof ik alleen maar aan het feesten ben haha...weekenden zijn ook wel heel gezellig...maar doordeweeks moet ik gewoon werken. Alleen dit is niet heel erg boeiend om telkens weer te vermelden. Wat wel leuk is dat ik inmiddels met mijn laatste week interne bezig ben! Alle examens gehaald, dus het eerste co-schap is afgerond! Het was echt super...ik ging er eigenlijk met een instelling heen dat ik interne waarschijnlijk niet zo heel leuk zou vinden, maar het tegendeel bleek waar gelukkig! Zo net heb ik op de OK een handwas instructie gehad voor mijn volgende co-schap, orthopedie. Lijkt me ook erg leuk, maar heel anders.
Enne ik heb mijn ACLS (advanced cardiac life support)examen gehaald! Dus ik kan theoretisch gezien nu zelfstandig een reanimatie leiden. Klinkt best stoer toch!
Zow ik heb jullie nu wel weer enigzins ge-updated...zal ook vast veel zijn vergeten. Maar tja zolang jullie mijn verjaardag maar niet vergeten haha...10 augustus verwacht ik echt een postzak met kaartjes (sorry kan het niet laten)!
Tot de volgende x...ayootjes!
Ruth
Tot de volgende x...ayootjes!
Ruth
25 Juli 2006 - 20:26
Marike:
Oja... 10 augustus was het he? Zou t bijna vergeten! :) Maar aangezien je toch een postzak met kaarten krijgt, zal die van mij niet opvallen.. ;) Maar gelukkig vermaak je je goed! Spreek je snel!
Kus -
25 Juli 2006 - 21:47
Ellen:
gefeliciteerd! leuk te horen dat je je nog steeds zo vermaakt!
Kus -
26 Juli 2006 - 06:34
Thijm:
Nou Ruth, zo te horen vermaak jij je wel en hoeven we ons geen zorgen te maken dat je heimwee krijgt! Als er mensen zijn die heimwee krijgen dan zijn wij het volgens mij wel! Nou, jah. Het hoeft daar niet warmer te zijn dan hier. Het is hier al warm genoeg dus voor de temperatuur hoeven we er eigenlijk niet naar toe!
Mooi om te horen dat de studie helemaal goed gaat! Ga zo door zou ik zeggen en dan wordt het tijd dat je deze kant weer op komt. Want ik beland steeds vaker in het ziekenhuis…
Groet’n Thijm
26 Juli 2006 - 18:27
Thirza:
Leuk om te horen dat alles zo goed gaat en dat je het heel erg naar je zin hebt! Heerlijk leventje hoor, een beetje werken en voor de rest genieten van het weer en de caribische feestjes. Ik zal er haast jaloers van worden.
En dat kaartje komt er zeker weten, al moet ik 'm denk ik wel vanuit turkije versturen, maar die postzak die moet natuurlijk overstromen van kaarten vanuit het warme Nederland.
Nog een leuke tijd toegewenst en tot snel!
KUS
01 Augustus 2006 - 17:45
Danielle Huijben:
Hoi ruth,
in februari hoop ik mijn diploma verpleegkunde te halen. Daarna wil ik graag voor een jaar of half jaar naar curacao. Nu zie ik dat jij je co-schap daar loopt. Ik ben erg benieuwd hoe het is om op curacao in een ziekenhuis te werken. Zou je me eens willen mailen om er wat meer over te vertellen?
Groetjes danielle
danielle_huijben@hotmail.com