Bijna jarig en vakantie!!!
Door: Roeffy
Blijf op de hoogte en volg Ruth
07 Augustus 2006 | Nederland, Amsterdam
Hey Dushi's!
Hoe is het in NL, nog steeds lekker genieten van de mooie zomer? Dat ben ik hier in ieder geval nog vollop aan het doen!
Ben nu begonnen met het co-schap orthopedie en ik vind het echt fantastisch. Loop mee met een hele leuke orthopeed en sta eigenlijk elke OK steriel, wat inhoudt dat ik mee-opereer! En dankzij het feit dat ik al heb leren hechten in NL mag ik nu ook al de wonden sluiten...echt super! (Bedankt dus voor de cursus hechten!) En vanaf volgende week heb ik een heerlijk weekje vrij! Waarin natuurlijk weer veel leuke dingen gepland staan!
Een tijdje geleden ben ik hier voor het eerst naar de bios geweest, wat een vrieskist zeg. De film, pirates of the caribbean 2, was wel best lachen en een mooi uitzicht haha!
Verder zijn Acda en de Munnink hier geweest, wat een goed concert was dat zeg! Eerst weer heerlijk op de vismarkt bij Mambo gegeten, om zo weer voor weinig geld naar een goed concert te kunnen!
Ook ben ik begonnen met surfen! En echt waar dit is zow super cool! Was na 1x al verslaafd! Dus nu sta ik min. 1 x per weekend op de plank om het een beetje te leren, al moet ik zeggen dat het me niet tegenvalt hoe het tot nu toe gaat!
En tja...de feestjes blijven komen! Heb een heerlijke meidenavond gehad en Wijnand gaf met zijn huis een huisfeest wat ook echt ontzettend lachen was! En nu ben ik aan de beurt...do ga ik voor mijn verjaardag met de Kenepa bij de Heren eten en zondag ga ik voor mijn beste vrienden hier koken! Kortom weer een leuk vooruitzicht!
Nou mensen, de volgende x zal ik hoop ik weer wat foto's plaatsen. Internet is helaas niet al te snel waardoor ik weinig geduld heb voor de foto's.
Ayo-tjes!
Ruth
Ayo-tjes!
Ruth
08 Augustus 2006 - 10:33
Mama:
Hi,die film hebben wij afgelopen weekend ook gezien in een warme, volle bioscoopzaal. Veel plezier met je verjaardag, hoop dat je het cadeautje mooi vindt.
groetjes en tot horens mama -
08 Augustus 2006 - 11:09
Alfred En Wendy:
heey ruth
fijn dat je je zo goed vermaakt... beetje werken en veeeel feesten en leuke dingen!!!! haha
een hele fijne verjaardag alvast!!!
groetjes vanuit aadorp -
09 Augustus 2006 - 20:26
Marike:
Leuk, leuk, leuk... Klinkt allemaal weer erg goed! Kaartje is al ff de deur uit hoor, maar weet niet of ie optijd is voor je verjaardag!!:)
KUs -
10 Augustus 2006 - 13:45
Marieke:
Heey Ruth, van harte gefeliciteerd! Fijne verjaardag hoor! xx Marieke -
10 Augustus 2006 - 14:40
Priscilla:
Meis, van harte gefeliciteerd met je verjaardag! Maak er een mooie dag van!
Dikke kus en veel liefs xxxpris -
10 Augustus 2006 - 19:00
Thijm & Wendy:
Ha Nicht,
VAN HARTE GEFELICITEERD MET JE VERJAARDAG!!!!!!!
Wij zijn nu druk aan het klussen met ons huisje. Als je weer terug bent moet je maar een keertje komen kijken. wij wensen je nog een fijne stage periode.
heel veel liefs xxx
Thijm & Wendy -
10 Augustus 2006 - 19:03
Fam Grobben:
Ha jarige,
Van harte gefeliciteerd met je verjaardag! Wij hoop dat je onze kaart al hebt ontvangen, Nog een prettige avond toe gewenst.
Groetjes de Grobjes -
10 Augustus 2006 - 19:19
Arjan&zussie:
He Zus, Gefeliciteerd vanuit spanje, het regent hier dus vandaar dat we een mailtje kunnen sturen!! Maar al lekker veel reacties gehad voor je verjaardag!! Hoop dat je er een mooie dag van gaat maken, lees al wel dat je veel te doen hebt!! Heb je vandaag nog wel een sms gestuurd hoop dat ie is aan gekomen, bel je weer ff als ik nederland ben!! -
13 Augustus 2006 - 17:42
T> Aaaaaaaaaanja:
van harte gefeliciteerd! -
14 Augustus 2006 - 08:05
(tante) Marike:
Dag lief nichtje...22...mooie leeftijd...en je geniet ervan. Deze ervaring zal je je leven heugen denk ik. Het meelezen is al heel leuk....ik feest gewoon een beetje mee elke keer als ik het lees. Ondertussen meld je heel bescheiden dat je dit haalt en dat doet in het ziekenhuis...om trots op te zijn meissie..We lezen de verhalen wel van je verjaardag...wij zaten in Deutschland en hebben een lekkere schnapps op je gedronken...heute erst das Mail gelezen...en kon ik je digitaal feliciteren! Nogmaals bij deze namens ons allemaal hier in Twello -
14 Augustus 2006 - 08:58
Arjan:
Ha die Ruth,
Een beetje een late reactie voor je verjaardag. Maar als nog: Van Harte Gefeliciteerd!!! Ik was zelf op vakantie en kon je niet berichten, dus bij deze... Ik krijg de indruk dat je het nog steeds naar je zin hebt op curacao! Mis je de hollandse stampot nog niet?
groetjes, arjan -
15 Augustus 2006 - 07:41
Marike:
En ons kaartje al een keer overgekomen? haha.. Ben wel even benieuwd naar de verhalen over je verjaardag! Je hebt nu vakantie, dus vast wel ff tijd voor een berichtje en wat foto's!
Kus